Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vleesvulling
- 400 g varkensgehakt
- 1 tl zout
- 15 g suiker
- ½ tl gemalen witte peper
- 1 tl geroosterde sesamolie
- 15 g sojasaus
- 50 g water
Deeg
- 250 g water
- 15 g suiker
- 1 tl gedroogde gist
- 500 g bloem (ong. 10% eiwit)
- ½ tl zout
- 5 g olie
Het bakken van de buns
- 1 el olie
- 100 g water
- 1 tl zwart sesamzaad
- 15 g lente-uien, dun gehakt
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 640.4 kJ / 153.2 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 20.5 g
- Tuk
- 4.6 g
- Nasycený tuk
- 12.4 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 124 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 min
Bolognesesaus
1h 15min
Russische salade
Žádné hodnocení
Hummus
5 Min
Naan (Hindoe brood)
2h
Gozleme
1h 40min
Gierst met kip en curry
35 min
Spaghetti carbonara
30 min
Kip met 'mole verde' saus
Žádné hodnocení
Alpenmacaroni
45 min
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Žádné hodnocení