Zařízení & příslušenství
咸鱼花腩煲
Příprava 10min.
Celkový 30min.
3 人份
Suroviny
-
新鲜姜30 克
-
蒜瓣3 个
-
小红葱10 克
-
食油20 克
-
辣椒干 切段5 条
-
五花肉,去皮 切成薄片,利用厨用纸巾拍干350 克
-
酱青20 克
-
黑酱油1 茶匙
-
绍兴花雕酒1 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
咸鱼 ,只取鱼肉,切块20 克
-
洋葱50 克
-
青葱 切成3公分长2 小支
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
825 mg
Protein
15 g
Kalorie
3153 kJ /
754 kcal
Tuk
72 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
24 g
Sacharidy
12 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
亚洲高温精选
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní