Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 克 新鲜姜
- 3 个 蒜瓣
- 10 克 小红葱
- 20 克 食油
- 5 条 辣椒干 ,切段
- 350 克 五花肉,去皮 ,切成薄片,利用厨用纸巾拍干
- 20 克 酱青
- 1 茶匙 黑酱油
- 1 茶匙 绍兴花雕酒
- 1 小撮 白胡椒粉
- 20 克 咸鱼 ,只取鱼肉,切块
- 50 克 洋葱
- 2 小支 青葱 ,切成3公分长
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 3153 kJ / 754 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 72 g
- Nasycený tuk
- 24 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 825 mg