Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
150
克 猪梅肉 (枚肉), 切条(1公分)
nebo 150 克 去骨鸡腿肉 , 切条(1公分) - 20 克 酱青, plus 1 tsp for marinating
- 1 茶匙 麻油
- 2 小撮 白胡椒粉 ,适量调味
- 15 克 蒜瓣
- 30 克 油
- 10 克 新鲜姜 ,切成薄片
- 10 克 蚝油
- 10 克 黑酱油
-
½
茶匙 盐
nebo ½ 茶匙 鸡精粉 - 450 - 500 克 水
- 400 克 伊面
- 120 克 菜心 ,去梗
-
100
克 虾仁 ,去壳
nebo 100 克 鱼饼 ,切成薄片 -
1
小支 青葱 ,切碎,装饰用
nebo 1 小支 芫荽叶 ,切碎,装饰用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1113 kJ / 266 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1 g