Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 克 米粉
- 10 克 蒜瓣
- 10 克 小红葱
- 25 克 食油
- 300 克 水
- 30 克 酱青
- 10 克 黑酱油 (volitelně)
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 1 茶匙 蚝油 (volitelně)
- 25 克 红萝卜 ,切成5公分条状
- 100 克 包菜 ,切成5公分长
-
75
克 鱼饼 ,切片
nebo 75 克 鸡胸肉 ,去皮切片
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1830 kJ / 437 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 279 mg