Zařízení & příslušenství
台式生煎包
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
20 个
Suroviny
肉馅
-
猪肉肉糜400 克
-
盐1 茶匙
-
糖15 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
黑芝麻油1 茶匙
-
酱油15 克
-
水50 克
面团
-
水250 克
-
糖15 克
-
干酵母粉1 茶匙
-
面粉 (蛋白质含量9-10%),再额外准备些做手粉500 克
-
盐½ 茶匙
-
油5 克
煎生煎包
-
油1 汤匙
-
水100 克
-
黑芝麻1 茶匙
-
葱 切末15 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 个
Sodík
124 mg
Protein
6.8 g
Kalorie
640.4 kJ /
153.2 kcal
Tuk
4.6 g
Vláknina
0.6 g
Nasycený tuk
12.4 g
Sacharidy
20.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Then. Now. Always.
50 recepty/-ů
Čína
Čína