猪肉丸

猪肉丸

4.5 4 rating
Příprava 5min.
Celkový 20min.
20 块(pc)

Suroviny

  • 猪前腿肉 (梅花肉) ,冷藏
    300 克
  • 1 茶匙
  • 青葱
    3 公分
  • 蒜瓣
    3 个
  • 细砂糖
    1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 木薯粉
    30 克
  • 绍兴花雕酒
    60 克
  • 800 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 块(pc)

Sodík 127 mg
Protein 4 g
Kalorie 226 kJ / 54 kcal
Tuk 3 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...