Zařízení & příslušenství
猪肉丸
Příprava 5min.
Celkový 20min.
20 块(pc)
Suroviny
-
猪前腿肉 (梅花肉) ,冷藏300 克
-
盐1 茶匙
-
青葱3 公分
-
蒜瓣3 个
-
细砂糖1 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
木薯粉30 克
-
绍兴花雕酒60 克
-
水800 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 块(pc)
Sodík
127 mg
Protein
4 g
Kalorie
226 kJ /
54 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
火锅乐
11 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní