慢煮叉烧

慢煮叉烧

4.9 24 rating
Příprava 20min.
Celkový 8hod. 40min.
4 人份

Suroviny

  • 猪颈肉
    650 - 700 克
  • 叉烧酱
    240 克
  • 1600 - 1700 克
  • 柠檬汁
    30 克
  • 叉烧酱
    适量

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 2803.2 mg
Protein 14 g
Kalorie 4701.5 kJ / 1124.8 kcal
Tuk 102.7 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 33.6 g
Sacharidy 36.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...