Zařízení & příslušenství
慢煮叉烧
Příprava 20min.
Celkový 8hod. 40min.
4 人份
Suroviny
-
猪颈肉650 - 700 克
-
叉烧酱240 克
-
水1600 - 1700 克
-
柠檬汁30 克
-
叉烧酱适量
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
2803.2 mg
Protein
14 g
Kalorie
4701.5 kJ /
1124.8 kcal
Tuk
102.7 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
33.6 g
Sacharidy
36.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一起年夜饭吧
15 recepty/-ů
Čína
Čína
灵感每一刻
167 recepty/-ů
Čína
Čína