Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g witte suiker
- 150 g boter, koud, in stukken
- 100 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 1 tl citroensap (zie tip)
- 1 tl zout
-
30
g gehakte amandelen
nebo 30 g amandelschilfers - 1000 g water
- 1 el azijn
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 360 kJ / 86 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rabarber en gember gin fizz
336 godz. 10 min
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4u.
Gefermenteerde frambozensiroop
128h 10min
Lemon curd
20min
Crème anglaise
15 Min
Shortbread karamel gezouten boter
2 Std. 25 Min
Toffees
2 Std.
Vegetarische kaasmuffins met hazelnoot
45min
Mangochutney
1h 20min
Vanillesaus (crème anglaise)
10 Min
Vanille-ijs sandwiches
13hod. 25min
Caramel vanille bourbon saus
Žádné hodnocení