
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g witte suiker
- 150 g boter koud, in stukken
- 100 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 1 tl citroensap (zie tip)
- 1 tl zout
-
30
g gehakte amandelen
nebo 30 g amandelschilfers - 1000 g water
- 1 el azijn
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 86 kcal / 360 kJ
- Protein
- 0 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paastuin
Žádné hodnocení
Rabarber en gember gin fizz
336hod. 10min
Kerstman macarons
3hod. 20min
Stracciatella drinkyoghurt
12hod.
Shortbread karamel gezouten boter
2hod. 25min
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Žádné hodnocení
Chocolade sneeuwballen
1hod.
Sous-vide peren met kaneel
2hod. 5min
Vegan kruimeldeeg
Žádné hodnocení
Toffees
2hod.
Karamelsaus
1hod. 30min
Suikerpasta
Žádné hodnocení