Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g witte suiker
- 150 g boter, koud, in stukken
- 100 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 1 tl citroensap (zie tip)
- 1 tl zout
-
30
g gehakte amandelen
nebo 30 g amandelschilfers - 1000 g water
- 1 el azijn
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 360 kJ / 86 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Karameltaart
3 Std. 50 Min
Walnoot Brittle
1h 30min
Amaretti van abrikoos
40min
IJskroon van meringue en frambozen
4j 10 menit
Taartje met chocolade-praliné
Žádné hodnocení
Gember schillen
Žádné hodnocení
Carnaval maskers
1 godz. 45 min
Vanille-ijs sandwiches
13h 25min
Victoria Sponge cake
Žádné hodnocení
Toffees
2h
Amandelverslaving
1h
Gezouten-Karamelijs
14h