Zařízení & příslušenství
Drobenkový koláč s náplní z čerstvého sýra a s borůvkami
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
8 porcí
Suroviny
-
250 gramů borůvek čerstvých
-
30 gramů citrónové šťávy
-
200 gramů krystalového cukru
-
300 gramů hladká mouka plus navíc na vysypání formy
-
100 gramů másla plus navíc na vymazání formy
-
1 vejce
-
1 sáček kypřicího prášku do pečiva
-
100 gramů smetany, min. 33 % tuku
-
300 gramů čerstvého sýra
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
8.9 g
Kalorie
2088 kJ /
499 kcal
Tuk
24.1 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
61.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Italské drobenkové koláče
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Rebarborovo-jahodový koláč
1hod.
Drobenkový koláč s ricottou a pomerančovou kůrou
1hod.
Jahodový moučník se zakysanou smetanou
1hod. 20min.
Drobenkový koláč s čokoládovo-oříškovou pomazánkou
45min.
Drobenkový koláč s meruňkovým džemem (bez laktózy)
1hod.
Kynutý borůvkový koláč
1hod. 50min.
Drobenkový koláč z celozrnné mouky s jablky
1hod. 10min.
Švestkový koláč
1hod. 40min.
Kynutý švestkový koláč na plech
1hod. 25min.
Dvoubarevné řezy s tvarohem
1hod.
Hraběnčiny řezy
50min.
Mrkvové řezy s krémem z mascarpone
2hod.