Zařízení & příslušenství
Drobenkový koláč s náplní z čerstvého sýra a s borůvkami
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
8 porcí
Suroviny
-
250 gramů borůvek čerstvých
-
30 gramů citrónové šťávy
-
200 gramů krystalového cukru
-
300 gramů hladká mouka plus navíc na vysypání formy
-
100 gramů másla plus navíc na vymazání formy
-
1 vejce
-
1 sáček kypřicího prášku do pečiva
-
100 gramů smetany, min. 33 % tuku
-
300 gramů čerstvého sýra
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
8.9 g
Kalorie
2088 kJ /
499 kcal
Tuk
24.1 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
61.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Italské drobenkové koláče
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Mazanec
2h 15min
Rebarborovo-jahodový koláč
1h
Mandlový drobenkový koláč s citrónovým krémem
55min
Jahodový moučník se zakysanou smetanou
1h 20min
Drobenkový koláč s ricottou a pomerančovou kůrou
1h
Jablečný koláč s drobenkou z těsta
3h
Švestkový koláč
1h 40min
Mrkvové řezy s krémem z mascarpone
2h
Drobenkový koláč s meruňkovým džemem (bez laktózy)
1h
Dvoubarevné řezy s tvarohem
1h
Hraběnčiny řezy
50min
Kynutý borůvkový koláč
1h 50min