Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů kuřecích křídel
- 120 gramů šalotky
- 100 gramů řapíkatého celeru, na kousky
- 80 gramů pórku, na kousky
- 100 gramů čerstvých hub, na kousky
- 2 bobkové listy, sušené
- 10 kuliček bílého pepře
- 2 snítky čerstvého tymiánu
- 2 snítky čerstvé petržele
- 1 snítka čerstvého libečku
- 100 gramů bílého vína
- 1000 gramů vody
- 2 čajové lžičky soli
- Nutriční hodnoty
- na 1500 gramů
- Kalorie
- 731 kJ / 173 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vařená jasmínová rýže
35 Min
Kuřecí vývar s houskovými knedlíčky
1 godz. 5 min
Brambory ve slupce s tvarohovým dipem
1 Std.
Kuřecí vývar plný kolagenu
12 Std. 10 Min
Rýže, vařená
25min
Čirý zeleninový vývar
3 Std. 45 Min
Zeleninový vývar se zázvorem
4 godz. 15 min
Těstoviny, vařené
20min
Vařené brambory
30min
Restovaná zeleninová směs na polévku nebo pod maso
25min
Volská oka v páře
15min
Čirý vývar z hovězího masa
3 Std. 45 Min