
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů kuřecích křídel
- 120 gramů šalotky
- 100 gramů řapíkatého celeru na kousky
- 80 gramů pórku na kousky
- 100 gramů čerstvých hub na kousky
- 2 bobkové listy, sušené
- 10 kuliček bílého pepře
- 2 snítky čerstvého tymiánu
- 2 snítky čerstvé petržele
- 1 snítka čerstvého libečku
- 100 gramů bílého vína
- 1000 gramů vody
- 2 čajové lžičky soli
- Nutriční hodnoty
- na 1500 gramů
- Kalorie
- 173 kcal / 731 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 2 g
- Sacharidy
- 9 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vařené brambory
30 Min
Vařené hovězí maso ve whisky omáčce s bramborami
2 Std. 40 Min
Vařená jasmínová rýže
35 Min
Vařená basmati rýže
35 Min
Těstoviny, vařené
20 Min
Rýže, vařená
25 Min
Restovaná šalotka (250 gramů)
Keine Bewertungen
Kuřecí vývar plný kolagenu
12 Std. 10 Min
Kuřecí vývar s houskovými knedlíčky
1 Std. 5 Min
Čirý zeleninový vývar
3 Std. 45 Min
Čirý vývar z hovězího masa
3 Std. 45 Min
Bramborová kaše
50 Min