Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 gramů jablek, oloupaných, bez jádřinců, na čtvrtky
- 350 gramů vody
- 1 vanilinový cukr
- 1 špetka skořice nebo podle chuti
- 50 - 80 gramů cukru, podle druhu jablek
- 2 balíčky vanilkového pudingu, v prášku
- 240 gramů piškotů
- šlehačka (ušlehaná smetana), na podávání
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 499.9 kJ / 119 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 26.3 g
- Tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Žemlovka s tvarohem
1h 30 min
Jablečná tvarohová pěna
1h 25min
Vánoční (adventní) věnec 2016
1h
Jablečný nákyp s mléčnou rýží
1h 15min
Makovo-meruňkový věnec
1h 30 min
Hruškový koláč
1h
Pudingové řezy se skořicí
1h 50 min
Zapečený květák s pečenými bramborami a hořčičnou omáčkou
1h 50 min
Tvarohové knedlíky s jahodami
50min
Cuketové řezy s čokoládovou polevou
1h 15min
Vitacitové řezy
3h
Čokoládová poleva (Ganache)
20 min