Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
60
gramů pistácií, nesolených, vyloupaných
nebo 60 gramů pražených nesolených kešu ořechů - 75 gramů cibule
- 1 stroužek česneku
- 150 gramů másla, změklého, na kousky
- 250 gramů kuřecích jater
- 1 svazek bylinek (tymián, bobkový list, petrželka)
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- 1 polévková lžíce koňaku
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 778 kJ / 187 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 2.6 g
- Tuk
- 16.4 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Pâté z drůbežích jater s pistáciemi
1u. 40min
Chutney z červené cibule
1 Std. 10 Min
Dušená šunka ve středozemní marinádě
50 godz. 30 min
Taveňák z tvarůžků
35min
Játrová paštika s nakládanou hruškou
11 godz. 30 min
Paštika z kachních jater
45min
Drůbeží játrová paštika
6u. 40min
Zeleninová dochucovací pasta
45min
Karamelizované cibulové čatní
24h
Sádlo se škvarky a tymiánem
2 godz. 5 min
Coleslaw
10min
Majonéza
5min