Zařízení & příslušenství
Paštika z kuřecích jater s oříšky
Příprava 5min.
Celkový 24hod. 20min.
10 porcí
Suroviny
-
60 gramů pražených nesolených kešu ořechů60 gramů pistácií, nesolených, vyloupaných
-
75 gramů cibule
-
1 stroužek česneku
-
150 gramů másla změklého, na kousky
-
250 gramů kuřecích jater
-
1 svazek bylinek (tymián, bobkový list, petrželka)
-
½ čajové lžičky soli
-
1 špetka pepře, černého, mletého
-
1 polévková lžíce koňaku
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
6.5 g
Kalorie
778 kJ /
187 kcal
Tuk
16.4 g
Vláknina
1.1 g
Sacharidy
2.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Drůbeží játrová paštika
6hod. 40min.
Barbecue whisky omáčka
20min.
Sváteční paštika ze tří druhů mas
2hod. 10min.
Karamelizované cibulové čatní
24hod.
Toskánské crostini
30min.
Paštika z uzeného lososa a kopru
10min.
Játrová paštika s nakládanou hruškou
11hod. 30min.
Chutney z červené cibule
1hod. 10min.
Pâté z drůbežích jater s pistáciemi
1hod. 40min.
Taveňák z tvarůžků
35min.
Paštika z kachních jater
45min.
Šunková pěna se smetanou
5min.