Zařízení & příslušenství
Paštika z kuřecích jater s oříšky
Příprava 5min.
Celkový 24hod. 20min.
10 porcí
Suroviny
-
60 gramů pražených nesolených kešu ořechů60 gramů pistácií, nesolených, vyloupaných
-
75 gramů cibule
-
1 stroužek česneku
-
150 gramů másla změklého, na kousky
-
250 gramů kuřecích jater
-
1 svazek bylinek (tymián, bobkový list, petrželka)
-
½ čajové lžičky soli
-
1 špetka pepře, černého, mletého
-
1 polévková lžíce koňaku
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
6.5 g
Kalorie
778 kJ /
187 kcal
Tuk
16.4 g
Vláknina
1.1 g
Sacharidy
2.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Játrová rýže
35min.
Zeleninová dochucovací pasta
45min.
Karamelizované cibulové čatní
24hod.
Pâté z drůbežích jater s pistáciemi
1hod. 40min.
Drůbeží játrová paštika
6hod. 40min.
Majonéza
5min.
Paštika z kachních jater
45min.
Sádlo se škvarky a tymiánem
2hod. 5min.
Okatý chléb
9hod. 40min.
Škvarková pomazánka
5min.
Taveňák z tvarůžků
35min.
Coleslaw
10min.