Zařízení & příslušenství
Paštika z kuřecích jater s oříšky
Příprava 5min.
Celkový 24hod. 20min.
10 porcí
Suroviny
-
60 gramů pražených nesolených kešu ořechů60 gramů pistácií, nesolených, vyloupaných
-
75 gramů cibule
-
1 stroužek česneku
-
150 gramů másla změklého, na kousky
-
250 gramů kuřecích jater
-
1 svazek bylinek (tymián, bobkový list, petrželka)
-
½ čajové lžičky soli
-
1 špetka pepře, černého, mletého
-
1 polévková lžíce koňaku
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
6.5 g
Kalorie
778 kJ /
187 kcal
Tuk
16.4 g
Vláknina
1.1 g
Sacharidy
2.6 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Zeleninová dochucovací pasta
45min.
Bílá klobása ve skle
1hod. 20min.
Sůl z jehličí
5min.
Libečková sůl
5min.
Okurkový relish
1hod. 30min.
Rillettes z uzeného lososa
10min.
Taveňák z tvarůžků
35min.
Pâté z drůbežích jater s pistáciemi
1hod. 40min.
Karamelizované cibulové čatní
24hod.
Paštika z kachních jater
45min.
Drůbeží játrová paštika
6hod. 40min.
Majonéza
5min.