Spaghetti alla carbonara

Spaghetti alla carbonara

4.0 223 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porcje

Suroviny

  • 40 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
  • 30 g sera pecorino (volitelně) pokrojonego na 3 cm kawałki
  • 150 g wędzonego wieprzowego podgardla (guanciale) pokrojonego w 1 cm kostkę
  • 15 g oliwy z oliwek
  • 320 g makaronu, suchego, typu spaghetti
  • 1 jajko
  • 3 żółtka
  • 3 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
  • 1 szczypta soli plus dodatkowa ilość do gotowania makaronu
  • woda do gotowania makaronu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porcję

Protein 24.2 g
Kalorie 2999 kJ / 716.8 kcal
Tuk 42.2 g
Vláknina 2.2 g
Sacharidy 63.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...