手撕包菜

手撕包菜

4.8 76 rating
Příprava 10min.
Celkový 20min.
3 人份

Suroviny

  • 食油
    35 克
  • 蒜瓣 切片
    2 个
  • 辣椒干 切段
    2 条
  • 包菜 手撕成片(3公分x3公分)
    350 克
  • 酱青
    15 克
  • 1 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 78.7 mg
Protein 3.1 g
Kalorie 680.7 kJ / 162.7 kcal
Tuk 12.7 g
Vláknina 4.1 g
Nasycený tuk 1.9 g
Sacharidy 11.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...