Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g mentega, cut in pieces, plus extra for greasing
- 60 g tepung terigu, plus extra for dusting
- 150 g keju Gruyère, cut in pieces
- 4 telur
- 300 g susu
- 1 jumput bubuk pala (volitelně)
- ½ sdt garam
- 1 jumput bubuk lada hitam
- 100 g krim, min. 30% lemak
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 1520 kJ / 363 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 0.4 g