Kompatibilní verze
Torta con frosting al formaggio e albicocche decorate
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto torta
- 5 uova
- 140 g di zucchero
- 380 g di farina tipo 00
- 8 g di zucchero vanigliato
- 20 g di lievito in polvere per dolci
- 230 g di latte
- 200 g di olio di semi di girasole
- ½ scorza di limone tritata
Frosting al formaggio
- 450 g di formaggio fresco spalmabile
- 75 g di yogurt bianco
- 120 g di zucchero
- ½ scorza di limone tritata
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
Cioccolato fondente
- 100 g di cioccolato fondente (50% di cacao), a pezzi
- 10 g di olio di semi di girasole
- 35 albicocche in scatola a metà (circa 480 g di peso netto)
- 50 g di mandorle a lamelle
- 70 caramelle, qualsiasi tipo, occhi di zucchero (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 875.5 kJ / 209.3 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Sacharidy
- 19.3 g
- Tuk
- 13.4 g
- Nasycený tuk
- 4.4 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 88.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mini plumcake soffici allo yogurt
1h
Cupcake alla vaniglia
1h 30min
Crocchette di Cecina di Leon e formaggio di capra
9h 20min
Semifreddo al caramello salato
11 godz.
Baklava (vegan)
2 godz. 40 min
Torta mostruosa
2h 30 min
Cupcake natalizie
2u. 25min
Alberelli di Natale
45 min
Il tiramisù (senza glutine) di Damiano Carrara
5h
Torta renna al cioccolato
4h
Crostata con fragole e lamponi, crema pasticcera e crema diplomatica (senza glutine) di Damiano Carrara
3u. 30min
Pumpkin pie
2h 30 min