Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 300 g di farina tipo 00
- 130 g di zucchero
- 75 g di acqua
- 40 g di olio di riso
- 1 pizzico di sale
- 40 g di olio di semi di arachidi
- ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
Crema pasticcera
- 500 g di bevanda vegetale
- 100 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
- 80 g di amido di mais (maizena)
Terminare la preparazione
- frutti di bosco, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1105.3 kJ / 264.2 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Sacharidy
- 49.6 g
- Tuk
- 7.3 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 82.8 mg
Alternativní recepty
Crema pasticcera (vegan)
15 min
Besciamella (vegan)
15 min
Pan di Spagna (vegan)
50min
Pasta choux (vegan)
2 Std.
Sospiri sardi (senza glutine)
1 Std.
Lasagne vegan con funghi, cavolo nero e pesto di rucola e noci
1 Std. 30 Min
Crostata salata di verdure (vegan)
1h 5min
Salsa dip di formaggio vegano
40 Min
Formaggio (vegan)
8 godz. 20 min
Baklava (vegan)
2h 40 min
Panini con tortini alle noci e alle patate dolci
2 Std.
Panna cotta al latte di cocco (vegan)
6h 20 min