Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 60 g di gherigli di noci
- 50 g di burro
- 200 g di pera Williams, sbucciata e a cubetti (1 cm)
- 40 g di pomodori secchi a metà
- 400 g di ricotta fresca, ben asciutta
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 3 pizzichi di noce moscata in polvere
Salsa
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di scalogno a pezzi
- 30 g di burro
-
5
g di farina tipo 00
nebo 5 g di amido di mais (maizena) - 180 g di brodo vegetale
-
200
g di Champagne
nebo 200 g di spumante - 20 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di granatina
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2942.5 kJ / 703.3 kcal
- Protein
- 22.3 g
- Sacharidy
- 58.3 g
- Tuk
- 40.3 g
- Nasycený tuk
- 15.1 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 1121.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Agnolotti burro e salvia
10 Std.
Cheesecake al Prosecco
5h
Ravioli di Santo Stefano
2 Std.
Daquoise ai pistacchi
1 Std.
Cuori rossi ripieni ai formaggi (per 2 persone)
1 Std.
Tortino con il cuore morbido al lampone
3 Std. 30 Min
Zavata carsolina
5h
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1 Std. 30 Min
Pasta radicchio e pancetta
30 Min
Gnocchi alla romana miele, noci e gorgonzola
1 Std.
Risotto allo zafferano, mascarpone e mandarino (Bimby Friend)
40 Min
Ravioli tricolore
1h 45 min.