Kompatibilní verze
Soupe d'artichaut, fromage frais et menthe - Gressins au citron
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 5 brins de menthe fraîche, effeuillés
- 900 g d'eau
- 500 g de fonds d'artichaut
- 30 g de parmesan
- 20 g de zeste de citron
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 10 g de jus de citron
- 1 pincée de sel
- 15 g d'huile d'olive
- 150 g de fromage frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1095.7 kJ / 261 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Sacharidy
- 30.3 g
- Tuk
- 10.7 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 362.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté aux champignons - Poivron farci au bœuf et riz à la sauce tomate
1u. 5min
Tartine œuf mi-dur, mayonnaise aux agrumes et fromage
25 min.
Soupe de crevettes-légumes, crème montée aillée et chips de parmesan
45 min
Glace melon-pastis et gressins au sésame
2 godz.
Œufs de couleur orange
55 Min
Tomates vapeur au cumin, pancakes aux tomates
1u. 10min
Velouté de sucrine et œuf cocotte aux épinards, chèvre et noix
50 min.
Smoothie pomme, pastèque, gingembre et menthe
10 min
Terrine de canard et poulet aux griottes
9h 30min
Paniers de pommes de terre, œuf et bacon
40 Min
Velouté d'aubergine
45 min
L’œuf cuisson parfaite et ses asperges de Provence - Sebastien Richard
1 Std. 15 Min