Kompatibilní verze
Soupe d'artichaut, fromage frais et menthe - Gressins au citron
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 5 brins de menthe fraîche, effeuillés
- 900 g d'eau
- 500 g de fonds d'artichaut
- 30 g de parmesan
- 20 g de zeste de citron
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 10 g de jus de citron
- 1 pincée de sel
- 15 g d'huile d'olive
- 150 g de fromage frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1095.7 kJ / 261 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Sacharidy
- 30.3 g
- Tuk
- 10.7 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 362.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de lentilles vertes à la feta
35 Min
Omelette aux blancs d’œufs
20 min
Granité noix de coco, ananas et rhum
5 min
Calamars sous-vide
4 Std. 15 Min
Crème anglaise au lait de coco, asperges et épinards
45min
Sauce yakitori
5 min
Cœurs d'artichaut pânés sur crème d'artichaut
1h 10min
Pâte à raviolis asiatiques
1h
Tartine œuf mi-dur, mayonnaise aux agrumes et fromage
25 min
Œuf mollet, crème de champignon
25 min
Couscous d'agneau - Crème catalane
1h 35 min
Pardulas (petits gâteaux sardes à la ricotta)
2h