Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
200
g de farine d'épeautre
nebo 200 g de farine semi-complète - 1 pincée de sel
- 40 g d'huile d'olive
- 580 g d'eau
- 1 botte d'oignons nouveaux de printemps
- 1 botte de radis non traitée
- 200 g de lait écrémé
- 100 g de fromage de chèvre frais
- 3 œufs
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1450 kJ / 344 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cake épinard-ricotta
55 Min
Crêpes sucrées ou salées
40min
Omelette aux herbes, chèvre frais et petits pois
40min
Frittata de pommes de terre au chou kale
1 Std. 10 Min
Blaff de légumes
35min
Pizza maraîchère au brebis
2h 5min
Cake aux orties, pecorino et noisettes
1h
Tartelette courgette-brebis
50 min
Crêpes aux clémentines
2 Std.
Epinards, fenouil et olives vapeur (Christophe Aribert)
20min
Velouté de légumes verts au sarrasin
45min
Tarte aux champignons et à la mimolette
1h 50min