Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de trigo bulgur, en trozos
- 100 g de cebolla, en trozo
- 700 g de carne de cordero limpia, en cubos
- 1 cdita de comino en polvo
- ½ cdita de pimienta de cayena
- 1 cdita de sal fina
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 70 g de piñones
- Nutriční hodnoty
- na 8 porciones
- Kalorie
- 19288 kJ / 4529 kcal
- Protein
- 144 g
- Sacharidy
- 168 g
- Tuk
- 376 g
- Vláknina
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de poro y papa
30min
Yakimeshi vegetariano
35min
Pay de atún
1h 40min
Mujaddara (arroz con lentejas)
1h
Scones con mantequilla de frambuesa
25 Min
Empanadas argentinas
1h 50 min
Tabule
30min
Kipe charola
1 Std. 30 Min
Empanadas argentinas
3 godz. 40 min
Crema de jitomate
30min
Focaccia de jitomate
1h
Tacos de lechuga Hunan
35min