Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1300 gramů vody
- 500 gramů brambor, na kostičky
- 1 houska, na kostičky
- 20 gramů másla
- 100 gramů krupičky
- 100 gramů bramborového škrobu
- 2 žloutky
- 1 čajová lžička soli
- 1 balíček kypřicího prášku do pečiva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1495 kJ / 357 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 63.7 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Klasický rajčatový protlak (passata)
55min
Bageta
3h 45min
Huspenina
2h 25min
Bramborové knedlíky
1 Std. 50 Min
Skořicové koblížky, pivní pěna, povidla
3 Std. 20 Min
Perlové rýžovo-masové kuličky
2h
Králičí terina s čerstvými bylinkami
2h 35 min
Hovězí guláš s knedlíky ze staršího pečiva
2h
Hříbkové ragú s houskovými noky
1h
Bramborové knedlíky
50min
Domácí nudle (zavářka)
30min
Chlupaté knedlíky
1h 5 min