
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 - 60 gramů cibule nakrájené na čtvrtky
- 2 stroužky česneku
- 10 - 15 gramů petrželové natě
-
1
čajová lžička masové dochucovací pasty
nebo 1 kostka masového bujónu - 150 gramů kuřecích prsou, bez kůže na kousky (3 cm)
- 500 gramů hovězího masa, mletého
- 350 gramů vepřového masa, mletého
- 3 vejce
- 150 gramů strouhanky
-
50
gramů červeného vína, suchého
nebo 50 gramů bílého vína, suchého - 1 rovná čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 1 - 2 špetky muškátového oříšku, nastrouhaného
- 200 gramů klobásy uzené, dlouhé cca 25 cm, oloupané
- 10 gramů olivového oleje plus na vymazání
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 164 kcal / 689 kJ
- Protein
- 14.7 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 6.3 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Špagety s rajčatovou omáčkou a očními bulvami
1hod. 25min
Bábovka s vaječným likérem
1hod. 20min
Restovaná zeleninová směs na polévku nebo pod maso
25min
Kuřecí polévka s kukuřicí a brokolicové terinky
1hod. 25min
Špagety s mletým masem a špenátem
30min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2hod. 20min
Gulášová polévka deluxe
2hod.
Drobenkový koláč s džemem a brusinkami
45min
Játrová rýže
35min
Moravské zelí
25min
Trojbarevná bábovka
1hod. 35min
Sekaná s bramborami
1hod.