Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 kusů rohlíků
- 2 polévkové lžíce vepřového sádla
- 180 gramů cibule, napůl
- 1 polévková lžíce olivového oleje
- 250 gramů anglické slaniny, na kostky
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- 1 snítka petrželové natě, jemně nasekané
- 1 špetka muškátového oříšku, mletého
- 150 gramů plnotučného mléka
- 100 gramů polohrubé mouky
- 2 vejce
- 700 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2496 kJ / 596 kcal
- Protein
- 23.9 g
- Sacharidy
- 62.5 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bulky s ořechovou náplní a vajíčkovým salátem
1h 30min
Houskové knedlíky
50 Min
Slezské pirohy se škvarky a česnekem
45 Min
Bramborové knedlíky
1 godz. 50 min
Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami
Žádné hodnocení
Houbová mouka
5 Min
Bavorské knedlíčky do polévky
1h
Škvarkoví šneci se zelím
1 Std. 5 Min
Domácí nudle (zavářka)
30 Min
Škvarkové placky
1h 10min
Játrová rýže
35 Min
Karlovarské knedlíky
50 Min