Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g water
- 80 g boter, cut in pieces
- 1 snuifje zout
- 2 tl suiker (20 g) (volitelně)
- 120 g bloem
- 3 eieren (53-63 g each)
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 300 kJ / 72 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Roomboterglazuur
5 min
Millefeuille met chocolade en karamel
Keine Bewertungen
Banketbakkersroom
15min
Gougère-soezen met zalmmousse
25 Std. 35 Min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2hod. 20min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2h 10min
Granité van koffie
8 godz. 10 min
Pitabrood
2h
Ijs van chocolademousse
3h
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Kruimeldeeg
5 min
Frangipanetaart
1 Std. 25 Min