Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g havervlokken
- 60 g gedroogde, geraspte kokosnoot
- 100 g tarwekiemen
- 60 g zonnebloempitten, gepeld
- 70 g sezamzaadjes
- 30 g pompoenpitten, gepeld
- 200 g notenmengeling (bv. hazelnoten, pecanoten, walnoten, cashewnoten, pistachenoten, amandelnoten, pindanoten) (zie tips)
- 70 g lijnzaad
- 250 g rozijnen
- 180 g speltvlokken
- 200 g gedroogde abrikozen, ontpit
- 100 g honing
- 210 g kokosolie
- 60 g volle melk
- 100 g gerstemoutstroop (zie tips)
- 1 tl fijn zout
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 697 kJ / 167 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 9.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Appelmoes
20min
Rode bietensap
10 Min
Ratatouille galette
1 Std. 30 Min
Rauwe chocolade bietencake
Žádné hodnocení
Kaascrackers
2h 30min
Tropische smoothie bowl met frambozen en hennepzaden
Žádné hodnocení
Gekruide noten
45min
Snelle regenboogsalade
10 Min
Havermoutpap met vers fruit
15 Min
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1h 45min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Warme chocolademelk
10 Min