Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g havervlokken
- 60 g gedroogde, geraspte kokosnoot
- 100 g tarwekiemen
- 60 g zonnebloempitten, gepeld
- 70 g sezamzaadjes
- 30 g pompoenpitten, gepeld
- 200 g notenmengeling (bv. hazelnoten, pecanoten, walnoten, cashewnoten, pistachenoten, amandelnoten, pindanoten) (zie tips)
- 70 g lijnzaad
- 250 g rozijnen
- 180 g speltvlokken
- 200 g gedroogde abrikozen, ontpit
- 100 g honing
- 210 g kokosolie
- 60 g volle melk
- 100 g gerstemoutstroop (zie tips)
- 1 tl fijn zout
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 697 kJ / 167 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 9.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kruidenvinaigrette
Žádné hodnocení
Yoghurt en muntdressing
15min
Gekarameliseerde uiensaus
2 Std. 5 Min
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5 Std.
Quinoakoekjes
1 godz.
Amandelverslaving
1 godz.
Halloween quiche
2 godz.
Haverkoekjes op een stokje
1 godz. 30 min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 Std.
Amandel Spritz-koekjes
1 godz.
Worteltaart
2 godz.
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min