Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Spinatknödel
- 200 g Blattspinat, gefroren, aufgetaut, in Stücken (2 cm)
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 5 Stängel Petersilie, frisch, abgezupft
- 60 g Butter
- 130 g Milch
- 250 g Brotwürfel (2–3 cm)
- 150 g Mozzarella, in Würfeln (1 cm)
- 40 g Mehl
- 3 Eier
- ½ TL Salz
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
Tomatenragout
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl, und etwas mehr zum Einfetten
- 400 g geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose
- 10 g Tomatenpüree
- 1 TL Zucker
- ½ TL Thymian, getrocknet
- ½ TL Salz
- 100 g Wasser
- 250 g Cherry-Tomaten
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Basilikum, frisch, gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2760 kJ / 656 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 6.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schnelle Kürbissuppe
25 dk
Bärlauch-Chnöpfli
1sa
Kaiserschmarrn
35min
Kürbisrisotto
35min
Pilzrisotto mit Kürbissalat
45min
Kürbislasagne
1 godz. 40 min
Menü: Spinatrisotto mit Karotten-Apfel-Salat
40min
Kaspressknödelsuppe
1 godz. 35 min
Semmelknödel mit Lauch-Pilz-Ragout
45min
Gemüselaibchen auf Salat mit Joghurtdressing
1sa
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50min
Tomatensauce (Grundrezept)
1sa