Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken (3 cm)
- 3 Zweiglein Dille, frisch, Blättchen abgezupft
- 3 Zweiglein Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 50 g Schalotten, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 125 - 150 g Kräuterseitlinge
- 50 g Butter, in Stücken
- 320 g Risottoreis (z. B. Carnaroli oder Arborio)
- 100 g Rotwein, trocken
-
700
g Gemüsefond
nebo 700 g Wasser und 1-2 Gemüsesuppenwürfel (für je 0.5 l), nach Geschmack - 1 TL Salz, etwas mehr zum Abschmecken
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen, zum Abschmecken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2031 kJ / 486 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 812 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Topping
45 min
Getrüffelte Erdäpfelsuppe (vegan)
35 min
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50 min
Menü: Rotwein-Pilz-Risotto; Schokoladen Cookies
50 min
Pilzrisotto mit Kürbissalat
45 min
Risotto (XXL)
40 min
Spargel-Safran-Risotto
35 min
Karotten-Ingwer-Suppe
45 min
Steinpilzrisotto mit Brie
35 min
Zitronenrisotto
30 min
Spinat-Zitronen-Risotto
30 min
Champignonsauce
30 min