Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Streusel
- 30 g Mehl
- 20 g Zucker
- 25 g Butter, in Stücken
Hefeteig und Fertigstellung
- 2 Eier, davon 1 Ei verquirlt
- 2 Eigelb
- 100 g Butter, in Stücken
- 50 g Zucker
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Würfel frische Hefe (40 g)
- 150 g Milch
- 500 g Mehl
- 1 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 7202 kJ / 1720 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 241 g
- Tuk
- 67 g
- Nasycený tuk
- 39 g
- Vláknina
- 7.5 g
- Sodík
- 1106 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
6-Strang-Butterzopf
2hod. 35min
Berner Zopf
1 Std. 45 Min
Flammkuchen mit Speck
40 Min
Russenzopf mit Cranberries
3u.
Grundteig für Brot
24 godz. 30 min
Aprikosen Konfitüre
45min
Schweizer Linzertorte
1h 30min
Zitronenroulade
3u.
Weggli
2 Std. 5 Min
Hefezopf
2h 20 min
Zigerkrapfen
1 Std. 45 Min
Waadtländer Flammkuchen
1h 30min