Zařízení & příslušenství
Landbrot Backhausart
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
35 Scheiben
Suroviny
-
Weizenkörner600 g
-
Wasser kalt320 g
-
3 TL Trockenhefe, (12 g)frische Hefe (30 g)¾ Würfel
-
Buttermilch200 g
-
Brotmehl und etwas mehr zum Bearbeiten150 g
-
Aceto balsamico1 EL
-
Salz2 TL
-
Malzpulver (volitelně)1 TL
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Scheibe
Protein
3 g
Kalorie
291 kJ /
70 kcal
Tuk
0 g
Vláknina
2.5 g
Sacharidy
14 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Vollkornbrot
4hod.
Ruchbrot im Brattopf
2hod. 25min.
Weizen-Dinkel-Brot
12hod.
Einfaches Mischbrot
3hod. 40min.
Leinsamenbrot
1hod. 30min.
Karotten-Nuss-Brot
2hod. 10min.
Weizen-Buttermilch-Brot
12hod.
Dinkel-Haselnussbrot
2hod. 50min.
Brötchen
1hod. 40min.
Jogurt-Brötli mit Sesam
1hod. 30min.
UrDinkel Brot
11hod.
Burebrot (Bauernbrot)
3hod.