Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Weizenkörner
- 320 g Wasser, kalt
-
¾
Würfel frische Hefe (30 g)
nebo 3 TL Trockenhefe (12 g) - 200 g Buttermilch
- 150 g Brotmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 EL Aceto balsamico
- 2 TL Salz
- 1 TL Malzpulver
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 291 kJ / 70 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Walliser Roggenbrot
10 godz.
Weizen-Buttermilch-Brot
12h
Ruchbrot im Brattopf
2h 25 min
Weizen-Dinkel-Brot
12h
Brötchen
1 Std. 40 Min
Bürli mit Roggen
12h
Leinsamenbrot
1 Std. 30 Min
Einfaches Mischbrot
3h 40min
Dinkel-Haselnussbrot
2 Std. 50 Min
Burebrot (Bauernbrot)
3h
Jogurt-Brötli mit Sesam
1 Std. 30 Min
UrDinkel Brot
11 Std.