Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 250 g Milch
- 75 g Zucker
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 500 g Weizenmehl Type 550
- 50 g Butter, in Stücken
- 1 Prise Salz
Füllung und Fertigstellung
- 160 g Zucker
- 2 TL Zimt
- 150 g Marzipan-Rohmasse, in Stücken
- 1 Ei, verquirlt
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 696 kJ / 166 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 12 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kopenhagen - Zimt-Zöpfe
2j 15 menit
Bienenstich-Taler
2h 20min
Mohnstriezel
2j 15 menit
Rosinen-Marzipan-Schnecken
2h 20min
Gefüllte Buchteln mit Walnuss-Honig-Kruste und Vanillesauce
1h 30min
Mandelhörnchen
1h
Möhren-Marzipan-Kuchen
1h 20min
Eierlikörkuchen mit Nuss-Nougat-Swirl
2h 30min
Marzipan-Pflaumenmus-Rauten
1h 30min
Sizilianisches Mandelgebäck
30min
Apfelrahmkuchen
1h 50min
Apfel-Nuss-Kranz
2j 15 menit