Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Boden
- 150 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Möhren, in Stücken
- 75 g Mandeln
- 225 g brauner Zucker
- 3 Eier
- 150 g Mehl
- 2 TL Backpulver
Creme
- 5 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 300 g Magerquark
- 250 g Mascarpone
- 50 g Zucker
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 250 g Pfirsichhälften, aus der Dose, abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1988 kJ / 475 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Himbeer-Nougat-Crunch-Torte
3 Std.
Himbeer-Mousse-Torte
5 Std. 45 Min
Aprikosen-Mascarpone-Charlotte
4h 10 min
Kokos-Sahnetorte mit Mangospiegel
5 Std. 20 Min
Mango-Joghurt-Torte mit Frischkäse
10 Std.
Mango-Maracuja-Naked-Cake
3h 30 min
Erdbeer-Himmelstorte
5 Std.
Käse-Sahne-Traum
12 Std.
Marzipan-Kürbis
2h 25min
Erdbeer-Maulwurfkuchen
5 Std.
Schoko-Erdbeer-Rolle
5 Std.
Holunder-Joghurtcreme-Torte
7 Std. 15 Min