Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Magerquark
- 100 g Milch
- 190 g Zucker
- 80 g Öl
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 geh. TL Backpulver
- 40 g Speisestärke
- 8 Aprikosen-Hälften, aus der Dose
- 50 g Butter, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2133 kJ / 510 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 79 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 257 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Apfel-Pflaumen-Kuchen mit Pudding und Streuseln
2 godz. 30 min
Gedrehter Hefezopf
2 Std.
Apfel-Zimt-Zupfbrot
2 Std.
Oster-Zupfkuchen
2 Std.
Erdbeerschnecken
3h
Quark-Osterhasen
1 Std. 10 Min
Gefüllter Hefekranz
2 Std. 15 Min
Zwetschgen-Hefe-Taler mit Haselnuss-Streuseln
2 Std.
Osterlamm mit Mohnfüllung
2 Std.
Tannenbaumspieße mit Lachs
1 Std.
Osternest
2 Std.
Apfel-Schnecken
4h