Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g Walnusshälften (siehe Tipp)
- 150 g Butter, in Stücken
- 120 g brauner Zucker
- 3 Eier
- 50 g Mehl
- ½ - 1 TL Zimt und etwas mehr
- 2 TL Backpulver
- 1 Prise Salz
- 800 g Äpfel, geviertelt, nach Wunsch geschält
- 30 g Zitronensaft
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 ½ Pck. Vanillepuddingpulver
- 50 g Wasser und etwas mehr
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 2 Pck. Sahnesteif
- 20 g Zucker
- 100 g Schmand
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1725 kJ / 412 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 32 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 110 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aprikosen-Cheesecake
7 Std.
Preiselbeertorte
2 godz. 30 min
Apfelschnitten
2h
Apfel-Amarettini-Kuchen mit Puddingsahne
2h
Einfache Herrentorte
5 godz. 45 min
Kirsch-Pudding-Blechkuchen
8 Std.
Rote-Grütze-Torte
5h 30min
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1 godz. 30 min
Pfirsich-Schmand-Kuchen
2h
Marmorierter Birnen-Kuchen
1h
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2 godz. 30 min
Apfelrahmkuchen
1 Std. 50 Min