
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mürbeteig
- 1 Zitrone unbehandelt, 1 Streifen Schale fein abgeschält und Saft ausgepresst
- 50 g Zucker
- 130 g Butter in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Ei
- 250 g Mehl
- 1 Prise Salz
- 700 g Birnen reif, säuerlich, geschält, in Spalten
Vanilleguss und Fertigstellung
- 40 g Milch
- 200 g Sahne
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 40 g Zucker
- 2 Eier
- 20 g Mandeln, gehobelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 302 kcal / 1264 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 34 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Sodík
- 25 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marmorierter Birnen-Kuchen
1 Std.
Rhabarber-Käse-Kuchen mit Streuseln
1 Std. 20 Min
Heidelbeer-Schmand-Hefekuchen
2 Std. 50 Min
Rhabarber-Pudding-Streuselkuchen
9 Std.
Heidelbeer-Apfel-Kuchen
1 Std. 30 Min
Zwetschgen-Mohn-Torte mit Streuseln
1 Std. 45 Min
Zwetschgen-Schmand-Kuchen
1 Std. 10 Min
Zwetschgen-Eierlikör-Kuchen
1 Std. 45 Min
Träubleskuchen
1 Std. 45 Min
Apfel-Nuss-Kuchen
4 Std.
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1 Std. 30 Min
Apfelrahmkuchen
1 Std. 50 Min