Heidelbeer-Schmand-Hefekuchen

Heidelbeer-Schmand-Hefekuchen

4.6 113 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 50min.
20 Stücke

Suroviny

Streusel
  • Mehl
    150 g
  • Butter kalt, in Stücken
    75 g
  • Zucker
    75 g
  • Zimt (volitelně)
    ¾ TL
Teig
  • Milch
    125 g
  • Hefe (20 g)
    ½ Würfel
  • Zucker
    75 g
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    1 geh. TL
  • Mehl und etwas mehr zum Ausstreuen
    380 g
  • Ei
    1
  • Butter in Stücken
    75 g
  • Salz
    1 Prise
Belag und Fertigstellung
  • Eier getrennt
    3
  • Salz
    2 Prisen
  • Zucker
    100 g
  • Schmand
    200 g
  • Quark
    250 g
  • Butter in Stücken
    50 g
  • Vanillepuddingpulver
    1 Pck.
  • Zitronenschale, gerieben von ½ unbehandelten Zitrone
  • Heidelbeeren
    375 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Stück

Sodík 90 mg
Protein 7 g
Kalorie 1198 kJ / 286 kcal
Tuk 12 g
Vláknina 1.5 g
Nasycený tuk 7 g
Sacharidy 38 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...