Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Streusel
- 150 g Mehl
- 75 g Butter, kalt, in Stücken
- 75 g Zucker
- ¾ TL Zimt (volitelně)
Teig
- 125 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 75 g Zucker
- 1 geh. TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 380 g Mehl und etwas mehr zum Ausstreuen
- 1 Ei
- 75 g Butter, in Stücken
- 1 Prise Salz
Belag und Fertigstellung
- 3 Eier, getrennt
- 2 Prisen Salz
- 100 g Zucker
- 200 g Schmand
- 250 g Quark
- 50 g Butter, in Stücken
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- Zitronenschale, gerieben, von ½ unbehandelten Zitrone
- 375 g Heidelbeeren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1198 kJ / 286 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 90 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rhabarber-Pudding-Streuselkuchen
9 Std.
Zwetschgen-Schmand-Kuchen
1 godz. 10 min
Stachelbeer-Rahm-Kuchen
10óra
Stollen-Butterkuchen
2h 45min
Rhabarber-Käse-Kuchen mit Streuseln
1 godz. 20 min
Schmand-Ananas-Kuchen
7ωρ.
Goldtröpfchen-Käsekuchen
3h 30min
Pflaumen-Streusel-Käsekuchen
4h 10min
Omas bester Mohnkuchen
1h
Kirsch-Pudding-Blechkuchen
8 godz.
Zwetschgen-Streusel-Kuchen
1h
Apfelrahmkuchen
1 Std. 50 Min