Zařízení & příslušenství
Carrot and swede mash
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 portions
Suroviny
-
carrots cut into pieces (approx. 2)350 g
-
swede cut into pieces (approx. 1 large)350 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter50 g
-
water50 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)½ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
72.9 mg
Protein
1.9 g
Kalorie
662.5 kJ /
158.3 kcal
Tuk
10.5 g
Vláknina
4.5 g
Nasycený tuk
6.4 g
Sacharidy
16.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Just mash
10 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Yorkshire puddings
3hod. 40min.
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1hod. 10min.
Leek and Potato Soup
40min.
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40min.
Rhubarb crumble
45min.
Cauliflower Cheese
50min.
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45min.
Stewed Rhubarb with Apple and Strawberries
20min.
Cottage Pie with Colcannon Mash
1hod. 50min.
Spiced Red Cabbage
1hod. 10min.
Carrot and Swede Mash
20min.
Raspberry and Apple Crumble
1hod. 5min.