Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g carrots, cut into pieces (approx. 2)
- 350 g swede, cut into pieces (approx. 1 large)
- ¼ tsp ground black pepper
- 50 g unsalted butter
- 50 g water
- ½ tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 662.5 kJ / 158.3 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Sacharidy
- 16.1 g
- Tuk
- 10.5 g
- Nasycený tuk
- 6.4 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 72.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bread Sauce
1h 25 min
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM6)
1h 15min
Retro prawn cocktail
20 Min
Rhubarb crumble
45 Min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min
Christmas Bread Sauce
15min
Welsh Cakes
35 Min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30 Min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 Std. 50 Min
Carrot and Swede Mash
20 Min
Leek and Potato Soup (TM6)
40 Min
Cauliflower Cheese
50 Min