Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 465 g água
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 1 c. chá de açúcar amarelo
- 350 g farinha de mistura de cereais
- 1 c. sopa de azeite, mais q.b. p/ untar e temperar
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 20 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 200 g tomate triturado
- Orégãos q.b. p/ temperar
- 250 g queijo Brie cortado em fatias
- 80 g presunto serrano cortado em fatias
- 50 g doce de figo
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1831.2 kJ / 437.7 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Sacharidy
- 54.3 g
- Tuk
- 15.7 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 636.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Muffins de pão com chocolate
40 Min
Queijo-creme com ervas
48 Std.
Tarte de marmelo
50 Min
Sumo de maçã e gengibre com pimenta-de-caiena
15 Min
Croissants com mousse de atum
2 Std. 50 Min
Doce de pêssego e leite condensado
30 Min
Bacalhau gratinado no pão da Gi Granja
1 Std.
Momo
2 Std.
Caldo de legumes sem sal
35 Min
Piza de chouriço, mozarela e rúcula
55 Min
Rissóis de atum
2 Std.
Almôndegas com legumes estufados
45 Min