
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g ganso de vitela
- 50 g mostarda
- 1 c. chá de pimenta preta
- 10 g salsa
- ½ limão só a raspa
- ½ laranja só a raspa
- 1 dente de alho
- 20 g azeite
-
170
g cebola cortada em quartos
nebo 170 g cebola roxa cortada em quartos - 130 - 150 g cenoura cortada em fatias (1-2 cm aprox.)
- 70 - 90 g talo de aipo cortado em fatias (0,5-1 cm aprox.)
- 1 piripíri seco
- 3 c. chá de sal
- 6 grãos de pimenta-da-Jamaica
- 50 g concentrado de tomate
- 100 g vinho branco
- 50 g vinagre de vinho
- 200 g água
- 800 g batatinha nova cortada em metades
- 2 pés de rosmaninho só as folhas
- 50 g crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 614.4 kcal / 2570.5 kJ
- Protein
- 44.7 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 50.2 g
- Vláknina
- 8.3 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Sodík
- 2123.5 mg
Alternativní recepty
Doce de alperce e gengibre
1hod.
Rabo de boi
16hod.
Bife de lombo em sous-vide com molho béarnaise
2hod. 20min
Frango com molho tandoori
5hod.
Refogar 250 g de chalota
25min
Lombinho de porco com bacon e manteiga fumada
1hod. 45min
Peixe ao sal aromatizado
1hod. 35min
Empadão de borrego
2hod. 30min
Arroz de lingueirão
3hod.
Coelho à transmontana
7hod. 30min
Lombinho de porco com molho de mostarda em sous-vide e cuscuz de ervilhas
1hod. 40min
Esparregado de grelos e nabiças
40min