Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g su
- 650 g kabak, kabuklu ya da kabuksuz sakız kabağı, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Tam tarif
- Kalorie
- 462 kJ / 111 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 6.5 g
Alternativní recepty
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30 min
Muz, Armut ve Elma Lapası
10 min
Küpler Halinde Bal Kabağı Püresi
45 min
Pişmiş Beyaz Balık Püresi (Dondurulmuş)
Žádné hodnocení
Küpler Halinde Bezelye Püresi
Žádné hodnocení
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35 min
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45 min
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35 min
Donmuş Meyve Püresi - 1
10 min
Tahıllı Meyve Lapası
10 min
Küpler Halinde Havuç Püresi
45 min
Armutlu Yulaf Kreması
10 min