Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g su
- 650 g kabak, kabuklu ya da kabuksuz sakız kabağı, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Tam tarif
- Kalorie
- 462 kJ / 111 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 6.5 g
Alternativní recepty
Küpler Halinde Bezelye Püresi
Keine Bewertungen
Havuçlu Meyve Lapası
25min
Önceden Pişirilmiş Pirinç Unu
40 Min
Dondurulmuş Ispanak Püresi
35min
Pişmiş Beyaz Balık Püresi (Dondurulmuş)
Keine Bewertungen
Küpler Halinde Havuç Püresi
Keine Bewertungen
Küpler Halinde Bal Kabağı Püresi
45min
Muz, Armut ve Elma Lapası
10min
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45min
Meyveli Labne
10min
Patates ve Havuç Püresi
45min
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35min