Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 - 60 g patates, küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 90 - 100 g sebze, küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)
-
20 - 30
g dana bonfile yağsız, sinirsiz, küçük parçalara bölünmüş
nebo 20 - 30 g balık fileto (ör. somon ya da uskumru) - 400 g su
- 30 - 45 g portakal suyu
- 2 - 2 ½ tk sıvı yağ (8-10 gr)
- Nutriční hodnoty
- na 2 porsiyon
- Kalorie
- 831 kJ / 199 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Armutlu Yulaf Kreması
10min
Küpler Halinde Bezelye Püresi
Žádné hodnocení
Havuçlu Meyve Lapası
25 Min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30 Min
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30 Min
Küpler Halinde Havuç Püresi
Žádné hodnocení
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35 Min
Küpler Halinde Bal Kabağı Püresi
45min
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30 Min
Patates ve Havuç Püresi
45min
Yulaflı Meyve Püresi
20 Min
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35 Min