Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g su
- 650 g bal kabağı, içi, sert kabukları iyice soyulmuş, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Tam tarif
- Kalorie
- 861 kJ / 206 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 36.4 g
- Tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 15.6 g
Alternativní recepty
Pirinç Unu, Yulaf Unu, Bebek İrmiği
35 Std.
Küpler Halinde Bezelye Püresi
Keine Bewertungen
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30min
Elma, Ahududu ve Avokado Lapası
20min
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30min
Küpler Halinde Havuç Püresi
Keine Bewertungen
Küpler Halinde Sakız Kabağı Püresi
35 min
Muz, Armut ve Elma Lapası
10 Min
Sebzeli Etli Püre
35 min
Meyveli Labne
10 Min
Patates ve Havuç Püresi
45 Min
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35 min