Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g bal kabağı, sert kabukları iyice soyulmuş, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 3 adet taze fasulye, sapı ve kılçığı ayıklanmış, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 220 g su
- zeytinyağı (volitelně)
- 40 g pırasa, dilimlenmiş (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 574 kJ / 131 kcal
- Protein
- 2.87 g
- Sacharidy
- 9.88 g
- Tuk
- 8.88 g
- Vláknina
- 5.07 g
Alternativní recepty
Küpler Halinde Bezelye Püresi
Žádné hodnocení
Pirinç ve Hindili Sakız Kabağı Çorbası
Žádné hodnocení
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30 λεπτ.
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30 λεπτ.
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35min
Muz, Armut ve Elma Lapası
10 λεπτ.
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45min
Küpler Halinde Dana Eti Püresi
Žádné hodnocení
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20 λεπτ.
Tahıllı Meyve Lapası
10 λεπτ.
Patates ve Havuç Püresi
45min
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35min