Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g bal kabağı, sert kabukları iyice soyulmuş, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 3 adet taze fasulye, sapı ve kılçığı ayıklanmış, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 220 g su
- zeytinyağı (volitelně)
- 40 g pırasa, dilimlenmiş (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 574 kJ / 131 kcal
- Protein
- 2.87 g
- Sacharidy
- 9.88 g
- Tuk
- 8.88 g
- Vláknina
- 5.07 g
Alternativní recepty
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30 Min
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20min
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30 Min
Muz, Armut ve Elma Lapası
10min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30 Min
Pirinç ve Hindili Sakız Kabağı Çorbası
Žádné hodnocení
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35 min
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35 min
Elma, Ahududu ve Avokado Lapası
20min
Patates ve Havuç Püresi
45 Min
Tahıllı Meyve Lapası
10min
Armutlu Yulaf Kreması
10min