Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
100
g bal kabağı eti, sert kabukları iyice
soyulmuş, parçalara bölünmüş
(2-3 cm) -
120
g patates, parçalara bölünmüş
(2-3 cm) -
30
g pırasa, boydan ikiye kesilimiş,
dilimlenmiş (2 cm) -
50
g balık fileto, (dip balığı olmayan,
derisiz, kılçıksız fileto mevsim
balığı), parçalara bölünmüş
(3-4 cm) - 200 g su
- ½ tatlı kaşığı zeytinyağı
- Nutriční hodnoty
- na 2 porsiyon
- Kalorie
- 894 kJ / 214 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 5.3 g
Alternativní recepty
Armutlu Yulaf Kreması
10min
İrmik, Elma ve Süt Lapası
10min
Pirinç ve Hindili Sakız Kabağı Çorbası
Keine Bewertungen
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30 min
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35 min
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
45 min
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20 min
Tahıllı Meyve Lapası
10min
Sebzeli Etli Püre
35 min
Yulaflı Hurmalı Muhallebi
10min
Patates ve Havuç Püresi
45 min
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35 min