Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 carotte moyenne pelée, en morceaux
- 1 oignon moyen, en morceaux
- 1 branche de céleri, en tranches
- 600 - 750 g de poulet fermier, avec os et peau, en morceaux (cuisses, poitrines)
- eau, pour couvrir (pas plus haut que le niveau de remplissage maximal)
- 1 c. à thé de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1071.5 kJ / 256.1 kcal
- Protein
- 21.8 g
- Sacharidy
- 3.2 g
- Tuk
- 16.9 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 482.7 mg
Alternativní recepty
Maïs vapeur au chili et à la lime
25min
Herbes salées
15 Min
Confiture d’amélanches
35min
Aubergine croustillante avec sauce tomate basilic (Hestan Cue™)
50min
Fond de légumes (végane)
30 Min
Côtelettes de porc à la coréenne, riz épicé et bok choy vapeur
1 Std. 5 Min
Margarita aux agrumes
10 Min
Côtes levées aigres-douces (TM5/6 Metric)
30 Min
Salade de poulet, amandes et canneberges
15 Min
Trempette chaude aux épinards et artichauts
20min
Gâteau Aloha aux carottes
1 Std. 20 Min
Salade de chou
10 Min