Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Indonesian red spice paste, room temperature
- 100 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- ½ tsp ground star anise
- 50 g fresh grated coconut
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground nutmeg
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground cloves
- 500 g coconut milk
- 3 turmeric leaves, cut in 10 cm length
- 20 g palm sugar
- 1 tsp salt
- 800 g beef tenderloin, cut into pieces (5 cm x 5 cmx 2 cm)
- 4 fresh salam leaves
- 7 fresh kaffir lime leaves
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 7823 kJ / 1870 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 194 g
- Nasycený tuk
- 105 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 644 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beef Rendang
1 Std. 35 Min
Banana and strawberry quinoa porridge (first foods)
2 Std. 20 Min
Spanish flan
7 godz. 55 min
Baked Milk Bread with Pears and Walnut Crumble (TM6)
55 Min
Spiced meatball soup (Bakso)
Žádné hodnocení
Pink Waffles with Fruit
30 Min
Balinese Betutu Chicken
5 Std. 35 Min
Soto Betawi (Beef Coconut Soup)
Žádné hodnocení
Orange Honey Yogurt Drink
11 Std. 30 Min
Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)
3 godz. 10 min
Fish, potato, cauliflower and pea purée (first foods)
25 Min
Chicken Paste Cakes
50 Min