
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Indonesian red spice paste room temperature
- 100 g Indonesian yellow spice paste room temperature
- ½ tsp ground star anise
- 50 g fresh grated coconut
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground nutmeg
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground cloves
- 500 g coconut milk
- 3 turmeric leaves cut in 10 cm length
- 20 g palm sugar
- 1 tsp salt
- 800 g beef tenderloin cut into pieces (5 cm x 5 cmx 2 cm)
- 4 fresh salam leaves
- 7 fresh kaffir lime leaves
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1870 kcal / 7823 kJ
- Protein
- 22 g
- Tuk
- 194 g
- Sacharidy
- 17 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 105 g
- Sodík
- 644 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ginger Pork
25 Min
Indonesian green spice paste
40 Min
Skin Glow Detox Juice
10 Min
Thai Tomyum Courgetti Soup
45 Min
Green mussels in wine and garlic sauce
45 Min
Christmas tiramisu
24 Std. 20 Min
Korean Ginseng Chicken
1 Std. 10 Min
Concord Grape Pearls with Champagne (Bill Yosses)
40 Min
Cantonese Steamed Fish
40 Min
Mixed Paella (Hestan Cue™)
40 Min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1 Std. 35 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min