Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Indonesian red spice paste, room temperature
- 100 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- ½ tsp ground star anise
- 50 g fresh grated coconut
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground nutmeg
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground cloves
- 500 g coconut milk
- 3 turmeric leaves, cut in 10 cm length
- 20 g palm sugar
- 1 tsp salt
- 800 g beef tenderloin, cut into pieces (5 cm x 5 cmx 2 cm)
- 4 fresh salam leaves
- 7 fresh kaffir lime leaves
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 7823 kJ / 1870 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 194 g
- Nasycený tuk
- 105 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 644 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
Žádné hodnocení
Fermented Onions (with Cutter)
72 Std. 30 Min
Gluten Free Pancakes and Waffles
45min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM6)
15min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Roasted Red Pepper and Caramelised Onion Croquettes
1h 30min
Arabian spice mix
5 min
Gluten free baking powder
5 min
Paleo sandwich bread
1h 30min
Gluten free self-raising flour
10min
Gluten free flour mix
10min
Soft and Cheesy Pita Bread
30min