
Zařízení & příslušenství
Beef Rendang
Příprava 10min
Celkový 1hod. 35min
4 portions
Suroviny
-
Indonesian red spice paste room temperature100 g
-
Indonesian yellow spice paste room temperature100 g
-
ground star anise½ tsp
-
fresh grated coconut50 g
-
ground cumin½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground cloves½ tsp
-
coconut milk500 g
-
turmeric leaves cut in 10 cm length3
-
palm sugar20 g
-
salt1 tsp
-
beef tenderloin cut into pieces (5 cm x 5 cmx 2 cm)800 g
-
fresh salam leaves4
-
fresh kaffir lime leaves7
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
1870 kcal /
7823 kJ
Protein
22 g
Tuk
194 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
105 g
Sodík
644 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Culinary Heritage
9 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní