Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup

Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup

4.3 10 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

Chicken and marinade
  • boneless chicken thighs cut in strips (2 cm)
    300 g
  • light soy sauce
    1 tbsp
  • dark soy sauce
    ½ tsp
  • cornflour (starch)
    1 tbsp
Egg mixture
  • eggs
    3
  • salt
    ½ tsp
Tomato soup and bak choy
  • garlic cloves unpeeled
    2
  • olive oil
    30 g
  • fresh ginger thinly sliced
    5 g
  • tomatoes medium size, cut in pieces (3 cm)
    2
  • spring onions white parts only
    2 stalks
  • hot water
    700 g
  • chicken stock cube
    1
    1 heaped tablespoon chicken stock powder
  • bak choy (see tip)
    200 g
  • cornflour (starch)
    1 tbsp
  • water
    3 tbsp
  • sesame oil
    5 g
  • light soy sauce
    1 tbsp
  • oyster sauce
    1 tbsp
  • sugar
    1 pinch
  • white pepper powder
    1 dash
  • shallot oil to garnish

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 943 mg
Protein 19 g
Kalorie 1160 kJ / 277 kcal
Tuk 18 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 5 g
Sacharidy 9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...