Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chicken and marinade
- 300 g boneless chicken thighs, cut in strips (2 cm)
- 1 tbsp light soy sauce
- ½ tsp dark soy sauce
- 1 tbsp cornflour (starch)
Egg mixture
- 3 eggs
- ½ tsp salt
Tomato soup and bak choy
- 2 garlic cloves, unpeeled
- 30 g olive oil
- 5 g fresh ginger, thinly sliced
- 2 tomatoes, medium size, cut in pieces (3 cm)
- 2 stalks spring onions, white parts only
- 700 g hot water
-
1
chicken stock cube
nebo 1 heaped tablespoon chicken stock powder - 200 g bak choy (see tip)
- 1 tbsp cornflour (starch)
- 3 tbsp water
- 5 g sesame oil
- 1 tbsp light soy sauce
- 1 tbsp oyster sauce
- 1 pinch sugar
- 1 dash white pepper powder
- shallot oil, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1160 kJ / 277 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 943 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cantonese Steamed Fish
40 Min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Hainanese chicken and rice
1 Std. 50 Min
Stir Fried Whole Fish
20 min
Stir-fry Chayote
25 Min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 Min
Braised Rice Wine Fish
20 min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30 min
One Pot Chicken Rice
50 min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25 Min
One Pot Noodles
30 min
Hand Ripped Cabbage
20 min