Zařízení & příslušenství
Mutton Peratal
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 25min.
8 portions
Suroviny
-
mustard seeds1 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
white dhal (ulunthu)1 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
cloves6
-
star anise2
-
cardamom seeds only6
-
cinnamon stick1
-
cooking oil50 g
-
onions sliced thinly200 g
-
curry leaves deveined5 sprigs
-
mutton boneless leg, cut in cubes (3 cm x 3 cm)1500 g
-
coconut milk190 g
-
water60 g
-
ginger garlic paste (see tip)80 g
-
chilli powder40 g
-
meat curry powder15 g
-
fennel powder2 tsp
-
cumin powder2 tsp
-
sugar2 tsp
-
salt adjust to taste2 tsp
-
potatoes cut in cubes (2 cm x 2 cm)350 g
-
fresh coriander40 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
448 mg
Protein
67 g
Kalorie
2836 kJ /
678 kcal
Tuk
34 g
Vláknina
6 g
Nasycený tuk
16 g
Sacharidy
29 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Deepavali Festive Delights
16 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Fresh coconut chutney
10min.
Sambhar (Vegetable Dhall)
50min.
Chapatis
1hod.
Vegetable Sambar
35min.
Rasam
20min.
Ghee Roasted Chicken
1hod. 15min.
Potato Peratal
40min.
Malabar Prawn Curry
1hod. 25min.
Prawn Biryani
1hod. 15min.
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min.
Idli
15hod. 40min.
Nyonya Chicken Rendang
45min.