Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La glace au chocolat (la veille)
- 150 g de sucre en poudre
- 1 piment rouge, séché, type œil d'oiseau
- 100 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 8 jaunes d'œufs
- 40 g de cacao en poudre non sucré
- 620 g de lait entier
- ¼ c. à café de sel
- 620 g de crème liquide, 30% m.g. min.
Le sirop de bourbon (le jour même)
- 120 g de bourbon, type Jack Daniel's®, Jim Beam®
- 100 g de sucre en poudre
- 20 g d'eau
-
30
g de sirop d'érable (volitelně)
nebo 30 g de miel (volitelně) - 2 - 3 pincées de sel
- 2 pincées de cannelle en poudre
- ½ c. à café d'extrait naturel de vanille
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2027.4 kJ / 484.6 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 37.5 g
- Tuk
- 32.7 g
- Nasycený tuk
- 19.3 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 146.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce tomate
40 min
Fond de viande
3 Std.
Sauce au floc rouge et chocolat
1h 10 min
Radis d’hiver, agrumes et crème de cajou (Matthew Kenney)
15 godz. 35 min
Tresse à l’ananas et au fromage
Žádné hodnocení
Antonio Bachour: Bagatelle Red Velvet aux framboises (métrique)
2 Std. 55 Min
Jus printanier rhubarbe et fraise
45 min
Glace pistache et safran
3 Std. 20 Min
Gnocchi farcis aux anchois, sauce tomate au basilic
1u. 40min
Fond de viande
45 min
Gâteau de fin d'année
3 Std. 35 Min
Thé miel-agrumes-menthe
20min