Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La glace au chocolat (la veille)
- 150 g de sucre en poudre
- 1 piment rouge, séché, type œil d'oiseau
- 100 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 8 jaunes d'œufs
- 40 g de cacao en poudre non sucré
- 620 g de lait entier
- ¼ c. à café de sel
- 620 g de crème liquide, 30% m.g. min.
Le sirop de bourbon (le jour même)
- 120 g de bourbon, type Jack Daniel's®, Jim Beam®
- 100 g de sucre en poudre
- 20 g d'eau
-
30
g de sirop d'érable (volitelně)
nebo 30 g de miel (volitelně) - 2 - 3 pincées de sel
- 2 pincées de cannelle en poudre
- ½ c. à café d'extrait naturel de vanille
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2027.4 kJ / 484.6 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 37.5 g
- Tuk
- 32.7 g
- Nasycený tuk
- 19.3 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 146.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nuage de lait pour cappuccino
10min
Granité poivron et framboise
4h 20 min
Œufs à la sauce aux herbes et biscuits de Pâques
50min
Soupe à la farine torréfiée
1h 10min
Délice au chocolat
2u.
Glace marbrée vanille chocolat café
11 godz. 30 min
Verrine mocaccino et caramel
45 min
Chocolat chaud
10min
Tarte chocolat café
3h 15min
Milkshake au beurre de cacahuète
15min
Mousseux de café glacé
5 Min
Chocolat chaud onctueux
15min