Gluten-Free Bagels
TM6 TM5

Gluten-Free Bagels

4.0 (5 hodnocení)

Suroviny

  • 2 tsp extra virgin olive oil, plus extra to grease
  • 1 large egg
  • 7 oz water, plus extra to boil bagels (approx. 64 oz)
  • 4 oz whole milk, divided
  • 1 ½ tsp active dry yeast
  • 1 tbsp agave syrup
    nebo 1 tbsp maple syrup, pure
  • 8 oz oat flour
  • 7 oz rice flour, plus extra to dust
  • 3 oz tapioca flour
  • 1 tsp salt
  • 1 tbsp psyllium husk
  • 1 tbsp baking soda
  • 1 tbsp poppy seeds
  • 1 tbsp sesame seeds

Nutriční hodnoty
na 1 piece
Kalorie
1665.3 kJ / 398 kcal
Protein
10.5 g
Sacharidy
70 g
Tuk
8.6 g
Nasycený tuk
1.8 g
Vláknina
6.2 g
Sodík
1050.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty