Gluten-Free Bagels

Gluten-Free Bagels

4.3 8 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 50min.
6 pieces

Suroviny

  • extra virgin olive oil plus extra to grease
    2 tsp
  • large egg
    1
  • water plus extra to boil bagels (approx. 64 oz)
    7 oz
  • whole milk divided
    4 oz
  • active dry yeast
    1 ½ tsp
  • agave syrup
    1 tbsp
    1 tbsp maple syrup, pure
  • oat flour
    8 oz
  • rice flour plus extra to dust
    7 oz
  • tapioca flour
    3 oz
  • salt
    1 tsp
  • psyllium husk
    1 tbsp
  • baking soda
    1 tbsp
  • poppy seeds
    1 tbsp
  • sesame seeds
    1 tbsp

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 piece

Sodík 1050.8 mg
Protein 10.5 g
Kalorie 1665.3 kJ / 398 kcal
Tuk 8.6 g
Vláknina 6.2 g
Nasycený tuk 1.8 g
Sacharidy 70 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...